Florø Vandrerhjem

Kart og veibeskrivelse

Florø Vandrerhjem ligger landlig til på vestsiden av Florø sentrum. Vandrerhjemmet har en gangavstand til byen på ca 10 minutter. Avstanden er 1 km. Det går ring buss forbi.


Med bil fra Bergen til Florø er det 235 km, du kjører E39 mot Førde via Knarvik, Oppedal og tar ferjen fra Oppedal til Lavik som går hver halve og hele time. Der står det skilt til Førde. Når du kommer til Førde kjører du til venstre i første rundkjøring over broa på RV 5. Når du kommer til Florø tar du andre avkjøring i den eneste rundkjøringen som er i byen, du kommer så inn i 50 sonen og følger Rv5 helt til du ser kirken til venstre litt opp i bakken(du har da passert Comfort hotell). Du svinger av første til venstre og in på Lindheimsvegen(du får en Coop butikk på Høgres side når du har svinget av), Du kjører nå på stadionvegen, tar til høgre inn på Havrenesvegen. Du passerer en Mix kiosk på høgreside kjører 250 meter til og ser et skilt ”Efinor jobbhotell” på høgreside. Svinger inn til venstre og følger vegen fram til Florø Vandrerheim og Efinor hotell Florø.


Florø taxi: 57741015


Florø er lett tilgjengelig med god infrastruktur. For å komme til Florø med fly www.Dat.dk eller ekspressbåten www.fjord1.no evt. Hurtigruten www.hurtigruten.no og buss www.firda-billag.no


Ankomst fra Flyplassen till Florø Vandrerheim, avstanden er 2,4 km. Du følger Thor Solbergvegen og tar til venstre inn på Kinnvegen etter 0,7 km. Du holder til høgre i første kryss og videre inn Havrenesvegen 1,8 km. Etter 2,3 km står det skilt på venstreside Efinor hotell svinger av til høgre og kjører fram til Efinor hotell og Florø Vandrerhjem.


Ankomst fra Fjord, hurtigruten og firdabillag till Florø Vandrerheim det er 1,3 km. Følg fugleskjærsgaten og sving til høgre og inn Lindheimsvegen etter 300 meter(du får en Coop butikk på Høgres side når du har svinget av), Du kjører nå på stadionvegen, tar til høgre inn på Havrenesvegen. Du passerer en Mix kiosk på høgreside kjører 250 meter til og ser et skilt ”Efinor jobbhotell” på høgreside. Svinger inn til venstre og følger vegen fram til Florø Vandrerheim og Efinor jobbhotell.

NorskEnglishDeutsch

Meny


Norske Vandrerhjem

Norske Vandrerhjem

E-post: booking@efinor.no | Tel: +47 57 74 51 00 | Fax: +47 57 75 01 90

SEO og utvikling av WebDirekt