Florø Vandrerhjem

Norske Vandrerhjem

 

Norske Vandrerhjem tilbyr rimelig overnatting på 77 vandrerhjem over hele landet. Hvert vandrerhjem er unikt, men felles for dem er at alle har en sosial, uformell og trygg atmosfære. På vandrerhjemmene får våre gjester noen valgmuligheter som de ikke får andre steder. Vi har fasiliteter som oppfordrer til aktiviteter og samvær som for eksempel tv-stue og gjestekjøkken. Våre gjester får tilbudet om å kjøpe seng i flersengsrom, 2-, 3-, 4- sengsrom eller familierom (2 voksne + 2 barn). Gjestene har også valget mellom å ta med eget sengetøy eller leie. - Noen vandrerhjem har sengetøy i prisen. Sovepose er ikke tillatt av hygieniske årsaker. Man kan også velge å lage egen mat eller gå ut å spise.

Vandrerhjem er populært for mennesker i alle aldre. Her møter man personer fra hele verden og kan knytte nye bekjentskaper. Norske Vandrerhjem er tilsluttet Hostelling International, som er verdens største overnattingsorganisasjon med 4 000 vandrerhjem i 90 land. Medlemmer av Norske Vandrerhjem / Hostelling International får 10 % rabatt på listede overnattingspriser i Norge. Medlemskap bør kjøpes i eget land, men et internasjonalt gjestemedlemskort kan kjøpes ved første overnatting i Norge. Medlemsrabatten utenfor Norges grenser varierer fra land til land.

For informasjon om Norske Vandrerhjem, se www.vandrerhjem.no, for informasjon om
Hostelling International, se www.hihostels.com.


Bli medlem i Norske Vandrerhjem i dag:

Hovedmedlemskap NOK 250,-

- Individuelle fra og med 16 år. Barn under 16 år som reiser alene må ha foreldrenes samtykke for å få utstedt hovedmedlemskap.

Familiemedlemskap NOK 350,-

- 1-2 voksne med felles bostedsadresse, og inntil 8 barn. Med barn menes fra og med 3 år til og med 15 år. Det skrives ut ett medlemskort per familie som vil stå i navnet på det registrerte hovedmedlemmet. Dette kortet er gyldig for alle registrerte familiemedlemmer.

Gruppemedlemskap NOK 500,-

- Minimum 10 personer. Gruppen må reise samlet.

NorskEnglishDeutsch

Meny


Norske Vandrerhjem

Norske Vandrerhjem

E-post: booking@efinor.no | Tel: +47 57 74 51 00 | Fax: +47 57 75 01 90

SEO og utvikling av WebDirekt